И оваа година одличен распоред за концерти и забава на отворено на фестивалот When in Krusevo!

 

Петок, 21 јуни 

  • 20.00 DJ Бапчу, Крушево

  • 22.00 Инвиктус, Крушево

  • 00.00 Natty Fiyah SS, Тетово

Сабота, 22 јуни 

  • 21.00 DJ

  • 23.00 The Hounds, Прилеп

  • 01.00 DJ Todoroff

Недела, 23 јуни 

  • 13.00 DJ  –  денска журка градски парк