Новости

Karas4training објава

Фестивалот „When in Krusevo“ се наоѓа на официјалниот распоред на реномираниот спортски портал

http://karas4training.com/mk/events/more-sports-disciplines/outdoor-festival-when-krusevo

 

Скопје, 03.07.2017

 


 

Гостување во ТВ24

Тимот на „When in Krusevo“ гостуваше во емисијата „Македонија денес“ на ТВ 24

 

Скопје, 13.07.2017

 


 

Идивиди статија за фестивалот:

http://www.idividi.com.mk/omnibus/patuvame/1149202/index.html

 

Скопје, 19.07.2017


 

Таратур статија за фестивалот:

Ајде на When in Krusevo!

Скопје, 20.07.2017


Офф.нет објава за фестивалот:

https://off.net.mk/net-roulette/lokalno/da-se-bide-vo-krushevo

Скопје, 23.07.2017

 


REBORN.mk објава за фестивалот:

http://www.reborn.mk/when-in-krusevo/

Скопје, 26.07.2017


“Нова Македонија“ со статија за фестивалот:

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=%

Скопје,

29.07.2017