Пријавување

Ги покануваме сите вљубеници на природата да земат учество со тоа што можат да се пријават на следниов линк:

https://goo.gl/forms/mPs0hvbXBxDQsmM02

Купувањето на карта значи дека сте официјален учесник на настанот, а со тоа добивате:

  • Пакет за учество (маичка и производи од нашите спонзори)

  • Место за кампување на Крушевското езеро

  • МТБ или планинарска тура по ваш избор со организирани водичи, вода и техничка поддршка за велосипедите. Обезбедена е и екипа за брза помош доколку тоа е потребно.

  • Заеднички ручек после турите во сабота.

  • Попуст цена за тандем параглајдинг -1500 ден со вклучен превоз до стартот на Мечкин Камен.

  • Влезници и организирана посета на Спомен куќа Тоше Проески, Споменик Илинден и Галерија Мартиноски.

Доколку уплатите онлајн цената е само 300 денари, уплата e овозможена преку пазарот за алтернативни тури – When In X.

Цената за уплата на лице место при доаѓање е 400 денари.

Забавата во текот на петок и сабота вечер е бесплатна.

Се гледаме во Крушево!