Inner Circle во Крушево

Греми наградените реге уметници Inner Circle доаѓаат во Крушево! Дојдете на 30ти јуни и уживајте во одлична забава под отворено небо со нивните најголеми хитови како Bad Boys, Sweat (A La La Long), Rock With You!

После исполнетиот ден со планински, велосипедски, кајакарски, музејски и гастрономски тури нѐ очекува вистинско саботно уживање на Outdoor festival When in Krusevo 2018!!!

Ова е нивната порака за фановите во Макдонија: