When in Krusevo, посебно издание на маички од Тхе Мичо

Имаме одлично изненадување за првите 100 пријавени учесници на Outdoor festival When in Krusevo 2018 – маички нацртани од единствениот и уникатен македонски уметник Тхе Мичо! Симпатичното чудовиште на Тхе Мичо ве чека да се пријавите побрзо.

Напомена: Останатите учесници во стартниот пакет ќе ја добијат стандардната фестивалска маичка!