Игор Џамбазов и Гуру Харе, 29ти јуни

Блуз легендите на Македонија, Игор Џамбазов и Гуру Харе ве покануваат на нивниот настап во склоп на фестивалот “When in Krusevo” 2018 со пригодно видео 🙂