Официјална Програма WHEN IN KRUSEVO 2022

Агенда и детали

ПРОГРАМА WHEN IN KRUSEVO 2022

Петок 24.06.2022

 • 16:00-20:00 пристигнување и пријавување на учесниците во Крушево, поставување на шатори на Крушевското Езеро, за секој учесник следува маичка и пакет на производи од спонзорите.
 • 18:00 chillout zone DJ Bapchu
 • 21:00 официјално отворање, забава на отворено dj Estephano
 • 23:00 забава на отворено, Day Off
 • 01.00 забава на отворено, Dj Goce SAF

Сабота 25.06.2022

 • 08:00-09:00 почеток на турите во планински велосипедизам и планинарење:
 • 09:30 долга велосипедска тура 30км (Тргнување пред Спомен куќа Тодор Проески)
 • 09:30 кратка велосипедска тура 20км (Тргнување пред Спомен куќа Тодор Проески)
 • 07:45 долга планинарска тура 16км (Тргнување пред Манастир св. Преображение)
 • 09.45 кратка планинарска тура 8км (Тргнување пред Спомен куќа Тодор Проески)
 • 13-19:00 денска журка на крушевското езеро, јога, кајак и SUP (stand up paddle board) тури на крушевското езеро со екстра поволни цени за сите учесници, искачување на вештачка карпа, јавање на коњи, обезбедени од професионален тим и други активности
 • 17:00 chillout zone DJ Bapchu
 • 18.00 Трка 5км (Старт пред Спомен куќа Тодор Проески)
 • 19:00 Јога на Крушевското езеро со Мимоза 
 • 21:00 забава на отворено dj Memba Quinn
 • 23:00 забава на отворено, Паркети
 • 01.00 забава на отворено, Cyrillic

 

Недела 26.06.2022

 • 10:00-16:00 тандем параглајдинг на Мечкин Камен, екстра поволни цени за сите учесници, летови изведени од најдобрите пилоти на Heli XC
 • 10:00-15:00 обезбедени влезници за музеи во Крушево за секој учесник на фестивалот
 • 11:00 chillout zone DJ Bapchu ft. dj Estephano (крушевско езеро)
 • 13-19:00 денска журка на крушевското езеро, детски игри, кајак и SUP (stand up paddle board) тури на крушевското езеро со екстра поволни цени за сите учесници, искачување на вештачка карпа, јавање на коњи, обезбедени од професионален тим и други активности
 • 12:00 дегустација на локална храна, крушевско езеро
 • 18:00 затворање на фестивалот