ЗИМСКИ OUTDOOR НАСТАН ВО КРУШЕВО:
WHEN IN KRUSEVO -
WINTER IS HERE

08 - 10 Февруари, 2019, повелете на уште еден незаборавен викенд во Крушево

2 бесплатни проекции на наградуваниот
ИСЦЕЛИТЕЛ

- Петок 19.00, Дом на Култура - Сабота 22.00, Плоштад „Никола Мартиноски“

/

КОНЦЕРТИ

Оваа година наспатуваат следните изведувачи, поддржани од неколку DJ артисти

Добредојдовте на WHEN IN KRUSEVO 2018

Драги гости, Имаме чест и задоволство да Ви посакаме топло добредојде на второто издание на outdoor фестивалот на Крушевското езеро. Со уште поголем ентузијазам Ве покануваме на високо адреналински авантури и незаборавна забава во природните убавини и чистиот воздух на крушевската околина. Возбудливите параглајдер летови, новите рути на адреналинските МТБ тури и незаборавните планинарски авантури во недопрената крушевска природа, кајакарење и уште многу други спортски активности чекаат на Вас! Ви посакуваме срдечно и адреналинско добредојде на When in Krusevo 2018. Од тимот на When in Krusevo.

ТРЧАЈ ВО КРУШЕВО 01 јули 2018

„Трчај во Крушево” претставува еднодневен настан (трка) во планинско трчање која ќе се одвива во рамките на фестивалот When in Krusevo. Се работи за трка со должина од 24 километри и висинска разлика (качување и спуштање) од 1000 метри што значи дека трката спаѓа во некоја средно-тешка категорија. За подобро ориентирање - најбрзиот финишер го очекуваме за нешто над 2 часа, а просекот ќе финишираат за 3-4,5 часа движење низ живописниот предел на планината Бушева.

1250
надморска висина
16
outdoor Активности
8
музички настапи
3
музејски влезници

Карта За Фестивалот

Купи карта за фестивалот, тандем параглајдинг или кајак тури онлајн!

МКД 400
 • Кампинг зона
 • Планинарски тури (мала и голема)
 • Велосипедски тури (мала и голема)
 • Планинарска трка 20 км
 • Концерти
 • 3 х музејски влезници
 • Ручек
 • Маичка
 • Подароци од спонзорите
Купи

Тандем параглајдинг

МКД 1500
 • Екстра поволна цена за секој учесник
 • Тандем лет со врвни професионалци
 • Превоз од градот до старт
 • Превоз од слетуваење до град
 • *Важно е да се пријавите до петок, 29ти Јуни
 • Летовите ќе се одвиваат во недела (01 Јули)
Купи

Кајак и SUP

МКД 300
 • Екстра поволна цена за секој учесник
 • Тури со кајак
 • Тури со SUP (stand up paddle) даска
 • Инструкции од тимот на "Кајак авантури"
 • Тури во сабота (30 Јуни) и недела (01 Јули)
Купи

КОНТАКТ

FB
Instagram
Mail
contact@wheninkrusevo.mk