Тимот на четирикратниот олимпиец Лазар Попоски – „Кајак авантури“, доаѓа во Крушево на „When in Krusevo”!

Секој учесник ќе има можност да резервира тура со кајак или SUP (stand up paddle) – цените се само 300 ден.
Mожете да уплатите on-line преку платформата за резервации When in X.

Време:  сабота од 16:00 – 20:00 и недела од 10:00 – 15:00

Локација: Крушевско Езеро