Следниве капацитети се достапни:

 • Хотел Панорама, во моментов еден од најдобрите хотели во регионов може да ви понуди сместување со користење на спа центарот, ресторан со одлично интернационално мени и многу други задоволства.
  лник:  https://panoramaspa.mk/
 • Хотел Монтана Крушево, располага со разни варијатни за сместување, соби со доручек, доручек и вечера и останати, повеќе информации на следниот лник: http://www.montanapalace.com/
 • On Top Apartments & Konak Hilltop Lodge and villa повеќе инфо на следниот линк On Top Apartments – тел: 078 843 685
 • Вила Медуза се наоѓа во центарот на градот, и има повеќе апартмани. Повеќе информации на следниот линк: http://paraglidingmacedonia.com/accomondation/
 • Вила Папу – повеќе инфо на следниот линк:  https://www.facebook.com/vilapapu/ 
 • Вила Марија – повеќе инфо на https://www.facebook.com/vilamarijakrushevo :  Стефан 071 261 398
 • Етно апартмани, Вила Кола, Каса Кола, Вила Пажик, се повеќе опции на реновирани вили со одлична услуга и разни опции според вашите потреби. За резевација во било која од овие вили јавете се на 070 673 427  http://www.lakola.mk
 • Вила Флора, располага со 3 апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк: http://vilaflora.mk/ тел: 076 333 040
 • Апартмани Сани, повеќе инфо на следниот линк: Апартмани Сани  тел: 075 292 413
 • Апартмани Кристи, повеќе инфо на следниот линк: Апартмани Кристи тел: 078 309 253
 • Вила Софија, повеќе инфо на следниот линк: Вила Софија тел: 070 636 960
 • Апартмани Бубамара, повеќе инфо на следниот линк Апартмани Бубамара , тел: 075 202 190
 • Вила Тоше Д, во центарот на градот, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк Вила Тоше Д, тел: 070 608 700
 • On top apartments, повеќе инфо на следниот линк On top apartments , тел: 078 843 685
 • Apartments La Stabe, повеќе инфо на следниот линк La Stabe , тел: 078 301 413
 • Apartments Aria, повеќе инфо на следниот линк Apartments Aria , тел: 078 968 607
 • Апартмани Дорис, повеќе инфо на следниот линк Апартмани Дорис , тел: 076 483 700
 • Maya’s апартмани, повеќе инфо на следниот линк Maya’s Apartments Krusevo, тел: 071 356 761
 • Апартмани Зорица, повеќе инфо на: 075 350 239
 • Апартмани Мулар, повеќе инфо на следниот линк Апартмани Мулар , тел: 075 734 116