Богата спортска програма и оваа година (клик на секоја тура за повеќе детали):

Со купување на карта од 500 ден. секој учесник има право на учество во сите тури. Дополнително, по повластени и екстра прифатливи цени се доплаќа за параглајдинг, кајак, SUP, јавање на коњи и друго.
Во картата е вклучено:
  • маичка
  • учество на планинарски или велосипедски тури во сабота
  • влезници за три музеи во Крушево (Спомен куќа Тоше, Галерија Никола Мартиноски, Споменик Македониум)
  • подароци од спонзорите
  • ексклузивна цена за тандем параглајдинг, 2500 ден. за учесниците, со вклучен превоз до стартот и назад во градот
  • ексклузивна цена за кајак и SUP, 300 ден. за учесниците
  • екслузивна цена за јавање на коњи од 800 ден.