Оваа година за прв пат имаме понуда за јавање на коњи, турата е од Крушевско езеро до Слива, а ќе трае 1:30 мин.
Цената за оваа активност е 500 ден.

Може да се плати онлајн на следниот линк:   https://www.wheninx.com/service/horse-riding-outdoor-festival-when-in-krusevo-2019

За да резервирате, потребно е да имате карта за фестивалот и да не контактирате неколку дена пред фестивалот, турите ќе се одвиваат во сабота (22 јуни) од 15:00-19:00 и недела (23 јуни) 11:00-19:00.