Попуст на групни карти, 400 ден!

И оваа година, овозможивме попуст за купени 4 карти, добивате една гратис. Исто така овозможуваме попуст за спортски клубови, здруженија и компании кои сакаат да дојдат на тим билдинг, цената е само 400 ден.

Да потсетиме со секоја купена карта добивате:

  • маичка со оригинална илустрација од ТхеМичо 
  • право на учество на планинарски и велосипедски тури, со обезбеден лиценциран водич
  • заеднички ручек после турите
  • влезници за Спомен Куќа Тоше Проески, Галерија Никола Мартиноски, Споменик Илинден (Македониум)
  • попуст за тандем параглајдинг (1500 ден) и кајак / СУП (300 ден) , организирано од професионални клубови.
  • камп зона и други поволности..

Побрзајте и набавете ги вашите карти online на линкот на МК Тикетс https://mktickets.mk/event/when-in-krusevo/ ,

како и на следниве продажни места: