When in Krusevo 2023

Драги пријатели и наши верни обожаватели, Среќни сме што и оваа година повторно сме тука за сите вас! Outdoor festival When in Krusevo 2023 е закажан за 30.06-02.07.2023. Овој пат, имаме нов формат и нова локација на најдоброто outdoor дружење во нај outdoor градот на Балканот – нашето и ваше Крушево. Подгответе се за најлудите журки во Ресторан АЛТО  на Станиќ. Ви …