Карти во продажба преку MKTickets

Картите за Outdoor festival When in Krusevo 2021 и оваа година се досапни преку продажната мрежа на MKTickets: Цената е 500 ден, а доколку доаѓате со друштво може да го искористите и попустот за 5 карти во вредност од 2000 ден! Во цената е вклучена традиционлната фестивалска маичка, кампинг простор, специјални цени за параглајдинг, кајак, јавање коњи како и интересни …