Официјална фестивалска маичка 2022

Дали сте подготвени за новиот дизајн на When in Krusevo маичките? Најпознатиот македонски графички дизајнер, ликовен уметник и еден од најхиперпродуктивните артисти, нашиот Zoran Cardula  по втор пат ја дизајнираше најпосакуваната маичка за 2022 година! Фестивалските маички не претставуваат само парче облека, тие раскажуваат приказни за миговите на уживање со твоето друштво или семејство, будат спомени за убави настани, ја пренесуваат позитивната …