Исцелител во Крушево

Обезбедивме 2 бесплатни проекции на наградуваниот македонски филм “Исцелител“ :   29 јуни, петок 19.00h,  Дом на Култура  01 јули, сабота 22.00h, плоштад „Никола Мартиноски“    

Outdoor Дискусија

Во склоп на фестивалот, во сабота во 17.00 во училницата пред споменикот „Македониум“ ќе се одржи дискусија на тема “Колку и какви културни настани му се потребни на Крушево за да привлечат туристи надвор од сезоната” Повеќе инфо на следниот линк: Diskusija 30.06.2018 Krusevo

When in Krusevo, посебно издание на маички од Тхе Мичо

Имаме одлично изненадување за првите 100 пријавени учесници на Outdoor festival When in Krusevo 2018 – маички нацртани од единствениот и уникатен македонски уметник Тхе Мичо! Симпатичното чудовиште на Тхе Мичо ве чека да се пријавите побрзо. Напомена: Останатите учесници во стартниот пакет ќе ја добијат стандардната фестивалска маичка! 

Inner Circle во Крушево

Греми наградените реге уметници Inner Circle доаѓаат во Крушево! Дојдете на 30ти јуни и уживајте во одлична забава под отворено небо со нивните најголеми хитови како Bad Boys, Sweat (A La La Long), Rock With You! После исполнетиот ден со планински, велосипедски, кајакарски, музејски и гастрономски тури нѐ очекува вистинско саботно уживање на Outdoor festival When in Krusevo 2018!!! Ова е нивната порака за …