Маичка 2020

Ова е новата илустрација за маичката што ќе ја добијат сите учесници на When in Krusevo 2020.

ПРОТОКОЛ ЗА УЧЕСНИЦИТЕ НА WHEN IN KRUSEVO

  Користење на заштитна опрема, маски или марами од страна на сите учесници и тимовите задолжени за организација на When in Krusevo. Задолжително одржување на физичко растојание од 2 метри на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација, при влез и излез од активностите, а се препорачува физичко растојание од 2 метри на сите посетители и сите …