Карти во продажба!

И оваа година картите за фестивалот може да ги набавите преку МКТикетс, во прилог е линкот: Цена 500 ден за една карта и пакет 5 карти за цена од 4 – 2000 ден! https://mktickets.mk/event/wik22/

Постер 2022

Постерот за When in Krusevo 2022 е изработен од студентите на Бреинстер.