Официјална фестивалска маичка 2022

Дали сте подготвени за новиот дизајн на When in Krusevo маичките? Најпознатиот македонски графички дизајнер, ликовен уметник и еден од најхиперпродуктивните артисти, нашиот Zoran Cardula  по втор пат ја дизајнираше најпосакуваната маичка за 2022 година! Фестивалските маички не претставуваат само парче облека, тие раскажуваат приказни за миговите на уживање со твоето друштво или семејство, будат спомени за убави настани, ја пренесуваат позитивната …

Карти во продажба!

И оваа година картите за фестивалот може да ги набавите преку МКТикетс, во прилог е линкот: Цена 500 ден за една карта и пакет 5 карти за цена од 4 – 2000 ден! https://mktickets.mk/event/wik22/

Постер 2022

Постерот за When in Krusevo 2022 е изработен од студентите на Бреинстер.

Карти во продажба преку MKTickets

Картите за Outdoor festival When in Krusevo 2021 и оваа година се досапни преку продажната мрежа на MKTickets: Цената е 500 ден, а доколку доаѓате со друштво може да го искористите и попустот за 5 карти во вредност од 2000 ден! Во цената е вклучена традиционлната фестивалска маичка, кампинг простор, специјални цени за параглајдинг, кајак, јавање коњи како и интересни …

Маичка, When in Krusevo 2019

Драги пријатели, со задоволство ви ја претставуваме новата илустрација на Тхе Мичо, наменета за овогодишната фестивалска маичка. 🙌 Побрзајте да се пријавите за учество на Outdoor festival When in Krusevo 2019 бидејќи оваа година со секоја купена карта добивате оригинална маичка токму со овој луд монстер, кој се пушта од Мечкин Камен надолу со својот бесен трицикл! 😂 🚵‍♂️ 😂

Исцелител во Крушево

Обезбедивме 2 бесплатни проекции на наградуваниот македонски филм “Исцелител“ :   29 јуни, петок 19.00h,  Дом на Култура  01 јули, сабота 22.00h, плоштад „Никола Мартиноски“