Официјална фестивалска маичка 2022

Дали сте подготвени за новиот дизајн на ⛺️When in Krusevo маичките?
Најпознатиот македонски графички дизајнер, ликовен уметник и еден од најхиперпродуктивните артисти, нашиот Zoran Cardula 🎨 по втор пат ја дизајнираше најпосакуваната маичка за 2022 година!

👕Фестивалските маички не претставуваат само парче облека, тие раскажуваат приказни за миговите на уживање со твоето друштво или семејство, будат спомени за убави настани, ја пренесуваат позитивната енергија, асоцираат на адреналиски спортови и никогаш ама баш никогаш не излегуваат од мода!

Биди и ти дел од оние авантуристи кои први ќе имаат можност да ја почувствуваат фестивалската магија, а притоа на тој начин ќе допринесеш и за поширока промоција на ⛺️When in Krusevo 2022, за што ќе ти бидеме бескрајно благодарни!