When in Krusevo 2023

Драги пријатели и наши верни обожаватели, Среќни сме што и оваа година повторно сме тука за сите вас! Outdoor festival When in Krusevo 2023 е закажан за 30.06-02.07.2023. Овој пат, имаме нов формат и нова локација на најдоброто outdoor дружење во нај outdoor градот на Балканот – нашето и ваше Крушево. Подгответе се за најлудите журки во Ресторан АЛТО  на Станиќ. Ви …

Официјална фестивалска маичка 2022

Дали сте подготвени за новиот дизајн на When in Krusevo маичките? Најпознатиот македонски графички дизајнер, ликовен уметник и еден од најхиперпродуктивните артисти, нашиот Zoran Cardula  по втор пат ја дизајнираше најпосакуваната маичка за 2022 година! Фестивалските маички не претставуваат само парче облека, тие раскажуваат приказни за миговите на уживање со твоето друштво или семејство, будат спомени за убави настани, ја пренесуваат позитивната …

Важно известување!

Согласно важечките закони ЗАБРАНЕТО Е ПАЛЕЊЕ НА ОГАН НА ОТВОРЕН ПРОСТОР И ФРЛАЊЕ НА ОТПУШОЦИ. Доколку било кој се однесува спротивно на важечките закони и намерно или од невнимание предизвика пожар со што ќе причини штета на физички и правни лица, должен е покрај глобата што ќе ја плати во прекршочната постапка, да ја надомести и предизвиканата штета. Тимот на Аудор …

Карти во продажба преку MKTickets

Картите за Outdoor festival When in Krusevo 2021 и оваа година се досапни преку продажната мрежа на MKTickets: Цената е 500 ден, а доколку доаѓате со друштво може да го искористите и попустот за 5 карти во вредност од 2000 ден! Во цената е вклучена традиционлната фестивалска маичка, кампинг простор, специјални цени за параглајдинг, кајак, јавање коњи како и интересни …

Маичка 2020

Ова е новата илустрација за маичката што ќе ја добијат сите учесници на When in Krusevo 2020.

ПРАВИЛНИК ЗА УЧЕСНИЦИТЕ НА WHEN IN KRUSEVO

ПРАВИЛНИК ЗА УЧЕСТВО НА НАСТАНОТ “When in Krusevo” Член 1 Секој учесник пред стартот потпишува поединечна изјава во која изјавува дека возењето на МТБ турата, планинарската тура, тандем параглајдинг, кајак, и сите останати активности предвидени во програмата на „When in Krusevo 2021 “ се на сопствена одговорност, дека ќе ги почитува дадените опасности обележани од страна на организаторот и дека …