Маичка, When in Krusevo 2019

Драги пријатели, со задоволство ви ја претставуваме новата илустрација на Тхе Мичо, наменета за овогодишната фестивалска маичка. 🙌 Побрзајте да се пријавите за учество на Outdoor festival When in Krusevo 2019 бидејќи оваа година со секоја купена карта добивате оригинална маичка токму со овој луд монстер, кој се пушта од Мечкин Камен надолу со својот бесен трицикл! 😂 🚵‍♂️ 😂

Попуст на групни карти, 400 ден!

И оваа година, овозможивме попуст за купени 4 карти, добивате една гратис. Исто така овозможуваме попуст за спортски клубови, здруженија и компании кои сакаат да дојдат на тим билдинг, цената е само 400 ден. Да потсетиме со секоја купена карта добивате: маичка со оригинална илустрација од ТхеМичо  право на учество на планинарски и велосипедски тури, со обезбеден лиценциран водич заеднички …

Outdoor Дискусија

Во склоп на фестивалот, во сабота во 17.00 во училницата пред споменикот „Македониум“ ќе се одржи дискусија на тема “Колку и какви културни настани му се потребни на Крушево за да привлечат туристи надвор од сезоната” Повеќе инфо на следниот линк: Diskusija 30.06.2018 Krusevo

Inner Circle во Крушево

Греми наградените реге уметници Inner Circle доаѓаат во Крушево! Дојдете на 30ти јуни и уживајте во одлична забава под отворено небо со нивните најголеми хитови како Bad Boys, Sweat (A La La Long), Rock With You! После исполнетиот ден со планински, велосипедски, кајакарски, музејски и гастрономски тури нѐ очекува вистинско саботно уживање на Outdoor festival When in Krusevo 2018!!! Ова е нивната порака за …