Попуст на групни карти, 400 ден!

И оваа година, овозможивме попуст за купени 4 карти, добивате една гратис. Исто така овозможуваме попуст за спортски клубови, здруженија и компании кои сакаат да дојдат на тим билдинг, цената е само 400 ден. Да потсетиме со секоја купена карта добивате: маичка со оригинална илустрација од ТхеМичо  право на учество на планинарски и велосипедски тури, со обезбеден лиценциран водич заеднички …

Outdoor Дискусија

Во склоп на фестивалот, во сабота во 17.00 во училницата пред споменикот „Македониум“ ќе се одржи дискусија на тема “Колку и какви културни настани му се потребни на Крушево за да привлечат туристи надвор од сезоната” Повеќе инфо на следниот линк: Diskusija 30.06.2018 Krusevo

Inner Circle во Крушево

Греми наградените реге уметници Inner Circle доаѓаат во Крушево! Дојдете на 30ти јуни и уживајте во одлична забава под отворено небо со нивните најголеми хитови како Bad Boys, Sweat (A La La Long), Rock With You! После исполнетиот ден со планински, велосипедски, кајакарски, музејски и гастрономски тури нѐ очекува вистинско саботно уживање на Outdoor festival When in Krusevo 2018!!! Ова е нивната порака за …